ODİN OSGB

ODİN Danışma Hattı

0(533) 703 7209

Bize Yazın

[email protected]

BİZ KİMİZ ?
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNDE YENİ DÖNEM.

ODİN OSGB, 2012'de kurulduğundan bu yana değişik sektörlerde tanınmış bir çok firma, ulusal ve uluslararası iş güvenliği ve iş sağlığı temelli konularda mevzuatın öngördüğü hizmetleri sunan Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimidir.
Kalite Politikamız
ISO 9001, OHSAS 45001 ve ISO 10002 belgelerine sahip olan ODİN OSGB, iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini ulusal ve uluslararası standartlara uygun olarak sunar.
Sürekli gelişimle paydaş memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı hedefler.
ODİN OSGB, olumlu bakış açısı, dinamik kadrosu ve nitelikli hizmetleriyle iş güvenliği ve sağlığının öneminin bilincindedir.

NEDEN BİZ?

01

Misyonumuz

İş sağlığı ve güvenliği konusunda uzmanlaşmış bir ekibiz. Amacımız, iş yerlerinizi daha güvenli ve sağlıklı bir ortam haline getirmek ve çalışanlarınızın refahını korumaktır.

02

Deneyim ve Uzmanlık

ODİN OSGB olarak yıllardır bu alanda hizmet veriyoruz. İş sağlığı ve güvenliği konusundaki derin bilgimizle size en iyi çözümleri sunuyoruz.

03

Eğitim ve Danışmanlık

İşçilerinizi bilinçlendirmek ve iş sağlığı konusunda doğru adımları atmalarını sağlamak için eğitimler düzenliyoruz. Ayrıca danışmanlık hizmetimizle her zaman yanınızdayız.

04

Referanslarımız

Müşterilerimizin başarı hikayeleri ve memnuniyetleri, bizi tercih etmeniz için en büyük referanslarımızdır. Onlarla gurur duyuyoruz!

05

Güncel Mevzuata Uyum

İş sağlığı ve güvenliği mevzuatı sürekli değişiyor. Biz, güncel yasal düzenlemelere uygun çözümler sunuyoruz.

06

İş Verimliliği

Sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı, iş verimliliğini artırır. Bu nedenle iş yerlerinizi daha iyi hale getirmek, hem çalışanlarınıza hem de işinize katkı sağlar.

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ DUYURULAR

ODİN & <span>BLOG</span>

Referanslarımız

G-GWM09D4K5D
Whatsapp Yaz!
Tıkla Ara!